5.jpg

 

Koko päivä on mennyt sateessa, ja ikkunan puitteiden maalaus saa siis odottaa päivää parempaa... Kerkesin kuitenkin sen verran ennen sadetta päästä työn makuun, että jotain puuhaa pihalla oli keksittävä! Yksi sade ei tätä naista nyt lannistaisi!  

Olin jo muutaman kerran pyöritellyt ulkorappusten alta löytyneitä vanhoja tiilejä käsissäni ja miettinyt niille jotain uutta elämää, esimerkiksi jonkun uuden kukkapenkin reunuksessa maby? Hetken sisällä pyöriessäni, ja pihasuunnitelmia mielessäni pläräten, ajattelin uhmata säätä ja lähteä lapion varteen!!

WP_20150506_19_11_57_Pro.jpg 

Ideanani oli, että reunustan tulevaa kasvimaatani näillä vanhoilla tiilillä. Kaivoin siis tiilet maahan reunustukseksi ja kasvatuslaatikot asettelen sitten myöhemmin reunuksen sisälle. 

3.jpg

Omasta mielestäni lopputulos oli ihan käyttökelpoinen, ei liian pilkulla viilatun näköinen kuitenkaan! Jossain vaiheessa täytyy vielä rakentaa samanmoinen alue kaveriksi viereen, niin saan yhtenäisemmän näköisen alueen viljelyksilleni!

4.jpg

Siinä se nyt lepää, ja odottaa asukkaitaan :).

Tänä vuonna olen keskittynyt lähinnä kirsikkatomaattien kasvatukseen sekä yrtteihin; kuten mäkimeirami, basilika ja lehtipersilja. Lisäksi pistin esikasvatukseen vielä tässä kuussa kesäkurpitsaa ja avomaan kurkkua. Ja tietenkin salaateille tulee myös oma penkkinsä!

Ainiin, ja hernettä myös mieheni ja muksujen toiveesta! Ja tosiaan, taisin ostaa myös porkkanan ja retiisin siemeniä...Huuh, onhan siinä jo vaikka mitä :D Näillä siis mennään eteenpäin,

parempia ilmoja odotellessa ja lisää postauksia luvassa, see u <3